Caz șocant la Nisporeni: Un copil de doar 1 an, găsit înghețat în drum. Mama s-a îmbătat și dormea în casă

Caz șocant la Nisporeni: Un copil de doar 1 an, găsit înghețat în drum. Mama s-a îmbătat și dormea în casă

Actualitate

La 28 noiembrie, ora 4 dimineața polițiștii din Nisporeni au fost sesizați precum că într-o localitate din raionul Nisporeni, a fost găsit pe marginea drumului un bebeluş, transmite unimedia.info.

„La faţa locului s-a deplasat grupa operativă şi o ambulanţă care au depistat un copil în vârstă de un an, fără semne de viaţă. Audiată de polițiști, mama copilului, o femeie de 29 de ani, s-a încurcat în declarații. Aceasta a spus polițiștilor că, împreună cu vecinii au consumat băuturi alcoolice la ea acasă.

Apoi ar fi luat copilul și de una singură s-a pornit la vecini, pentru a consuma, în continuare, băuturi alcoolice. Tot ea declară că în jurul orei 4 dimineața, fiind deja acasă, s-a trezit din somn și a depistat că micuțul nu este lângă ea. Astfel, femeia nu ține minte cum a ajuns copilul în stradă”, a declarat ofițerul de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Poliţia a inițiat o cauză penală pentru lăsarea în primejdie din imprudență a unei persoane care se află într-o stare periculoasă pentru viaţă şi este lipsită de posibilitatea de a se salva din cauza vârstei fragede sau înaintate, a bolii sau a neputinţei.

Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și a lua o decizie legală.