Caz șocant la Rezina: Copil filmat cum e impus de mamă să se sinucidă

Caz șocant la Rezina: Copil filmat cum e impus de mamă să se sinucidă

Actualitate

Clipe de groază pentru un copil de patru ani, după mama acestuia ar fi încercat să-l facă să se sinucidă. Femeia ar fi instalat o spânzurătoare improvizată, făcută din cabluri electrice, l-ar fi urmat pe micuț pe un scaun, i-ar fi spus să-și pună firele în jurul gâtului și să împingă scaunul cu picioarele, scrie echipa.md.

Imaginile de groază au fost date live pe o rețea de socializare, însă, la scurt timp, au fost șterse, din cauza conținutului. Totuși acestea au reușit să îngrozească sute de internauți care au reușit să stabilească cine este mama în cauză, unde locuiește și să alerteze poliția. Este vorba despre o familie din satul Peciște, Rezina.

În imaginile video, copilul îi spunea mamei sale că îi este frică, ea însă îl convingea că totul este bine, îl convingea că trebuie să se bucure și îi dădea asigurări că după ce el va face acest pas, ea va face la fel.

Internauții au scris în comentarii că la fața locului s-a dus un echipaj de poliție. Viața copilului a fost salvată, însă, copilul a rămas, în continuare, cu mama lui, ceea ce ar putea duce la o noua tentativă a femeii de-i pune viața micuțului în pericol.

Tot internauții scriu că femeia ar fi recurs la acest gest pentru a-l șantaja pe fostul ei soț.