Dezvăluiri șocante: Un șef de la MAI i-ar fi propus unui adolescent să-i facă sex oral pentru 50 de euro

Dezvăluiri șocante: Un șef de la MAI i-ar fi propus unui adolescent să-i facă sex oral pentru 50 de euro

Actualitate

Dezvăluiri șocante despre un angajat cu funcție înaltă din cadrul Ministerului de Interne. Acesta i-ar fi propus un minor să-i presteze servicii sexuale într-o pădure din Chișinău, în schimbul unei sume de bani, transmite jurnaltv.md.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 1 februarie, în jurul orei 19:00. Potrivit ordonanței emise de poliție, este vorba de comandantul adjunct al Trupelor de Carabinieri și șef al directiei management resurse umane, Mihail Bejan. Acesta l-ar fi ademenit pe un adolescent în vârstă de 17 ani, propunându-i să-i facă sex oral în schimbul a 50 de euro.

„Pe 29 ianuarie, în sectorul Râșcani, de fiul meu s-a apropiat un bărbat necunoscut și i-a propus de lucru, să încleie hârtii informaționale. Fiul meu a spus că se grăbește, dar au făcut schimb de telefoane. Acest necunoscut, care s-a prezentat drept Andrian, l-a sunat pe fiul meu de două ori. L-a telefonat și a doua zi și i-a propus să se întâlnească. I-a povestit despre ce fel de job este vorba. Fiul meu i-a spus că se grăbește la antrenamente, iar bărbatul i-a spus că are o altă propunere de muncă pentru el. I-a propus să facă un serviciu pentru prietenul lui care are 20 de ani și este homosexual. Să facă sex oral în schimbul a 50 de euro”, a povestit mama victimei.

Mama adolescentului mai spune că a cerut ajutorul poliției, care a reușit să-l rețină pe făptaș în flagrant.

„Pe 1 februarie ne-am adresat la poliție și i-am rugat să ne ajute pentru că în acea seară fiul meu trebuia să se întâlnească cu el. Reprezentanții grupei operative ne-au susținut și ne-au ajutat. La orele 19:00 seara, el i-a fixat o întâlnire în sectorul Râșcani. Când s-au întâlnit, grupa operativă era deja în pădure. El nu s-a oprit lângă fiul meu, ci doar i-a făcut semn să meargă în pădure. Fiul meu a traversat drumul. Andrian mergea înainte, fiul meu din urmă. Pe urmă ei s-au apropiat unul de altul. Atunci el i-a spus: ”- Acum ai înțeles că asta nu-i pentru prietenul meu, asta-mi trebuie mie?” L-a dus până la mijlocul pădurii, iar atunci când de ei s-au apropiat polițiștii și i-au întrebat ce fac acolo, Andrian le-a spus că s-au întâlnit pentru nevoi personale. El a fost arestat, dar nu știu din ce motiv a fost eliberat. În aceeași seară ne-au sunat de la poliție și ne-au spus să venim de urgență la Inspectorat și atunci am aflat că el este, de fapt, colaborator al poliției. Mihail Bejan îl cheamă, nu Andrian”, a mai povestit femeia, la Jurnal TV.

Mai mult, pentru a demonstra vinovăția șefului adjunct al trupei de carabineri, adolescentul a înregistrat convorbirile telefonice pe care le-a avut cu acesta.

Descifrarea înregistrării audio:

„Daca vrei să câștigi 50 de euro, eu am un prieten homosexual, dacă îi faci sex oral îți achită 50 de euro, gândește-te....Poate înainte de antrenamente.... El are 20 de ani... Numai să nu le spui prietenilor....să rămână între noi...El este homosexual și îți dă 50 de euro pe loc.

- Alo, ce sa-i spun pritenului meu?

- Haideți pe mâine, prietenul meu vine să mă ia, va fi târziu deja.

- Astăzi nu poți? Dar tu vrei sau nu, ce să-i spun prietenului meu?

- Mâine...

- Mâine la ce oră?

- Nu știu, până la antrenamente, după, nu pot.

- Bine, numai să știm ora.

- Să-i spun că vă vedeți mâine?

- Da, la ora 19.00.

- Dacă o să poți, sună.

- Pe mâine.

- Da, Adrian!

- Mă gândeam poate e posibil să ne vedem astăzi....

- Nu pot astăzi, antrenamentele se termină la 22.00.

- Dar după 22.00?

- E târziu, haideți mai bine mâine. Sau nu se poate mâine?

- Se poate, dar astăzi ar fi fost mai bine.

- Dar nu pot, ma ia prietenul după 22.00.

- Atunci ne vedem mâine 100% ? - Da”.

Pentru a i se face dreptate, mama copilului spune că a scris o plângere și la procuratură:

„Am scris o plângere și la procuratură, am scris pentru ca să fie pedepsit. Pentru că și alți oameni au copii, putea fi alt copil în locul fiului meu. În prezent, cazul este la Procuratură și sperăm că el va răspunde pentru faptele sale”.

Pe acest caz a fost deschisă o cauză penală. Deși bănuitul a fost prins în flagrant cu victima și a fost reținut, la scurt timp acesta a fost eliberat.

Citește articolul în întregime pe www.jurnaltv.md.