Kristen Stewart, în rolul prințesei Diana

Kristen Stewart, în rolul prințesei Diana

Actualitate

Actriţa americană Kristen Stewart o va interpreta pe prinţesa Diana într-un film regizat de cineastul chilian Pablo Larrain, care va prezenta destrămarea căsniciei acesteia cu prinţul Charles, a anunţat miercuri site-ul Deadline.com.

Potrivit Reuters, actriţa Kristen Stewart, în vârstă de 30 de ani, devenită celebră cu rolul Bella Swan din trilogia "Twilight", a fost distribuită în acest film ce are o acţiune plasată pe durata a trei zile la începutul anilor 1990, în perioada în care prinţesa Diana a luat decizia de a se despărţi de prinţul Charles şi de a renunţa astfel la posibilitatea de a deveni regină.

Charles şi Diana s-au despărţit în 1992 şi au divorţat patru ani mai târziu, în urma unui proces fără precedent în istoria modernă în care a fost implicat un prinţ moştenitor al tronului britanic. Prinţesa Diana a murit la Paris într-un accident de automobil în 1997, la vârsta de 36 de ani.

Filmările pentru acest lungmetraj independent, ce va fi regizat de cineastul chilian Pablo Larrain, vor debuta în 2021. Producătorii nu au anunţat deocamdată numele actorului care va trebui să îl interpreteze pe prinţul Charles.

Acest film, intitulat "Spencer" după numele de fată al prinţesei Diana, reprezintă cel mai recent proiect dintr-o serie de lungmetraje, seriale de televiziune, documentare şi musicaluri despre viaţa regretatei prinţese britanice.

Pablo Larrain a fost apreciat de criticii de specialitate pentru filmul său din 2016 "Jackie", dedicat soţiei fostului preşedinte americane J.F. Kennedy.

 

Sursa: www.agerpres.ro