O mamă a înregistrat cum copiii sunt abuzați fizic și verbal la grădinița 185 din capitală

O mamă a înregistrat cum copiii sunt abuzați fizic și verbal la grădinița 185 din capitală

Actualitate

O femeie se plânge pe reţelele de socializare că educatorii de la gradiniţa nr. 185, din sectorul Buiucani al capitalei, unde îşi duce copilul, vorbesc şi se comportă urât cu micuţii. 

Tînăra mamă spune că este indignată de comportamentul şi atitudinea educatorilor de acolo faţă de copii. Ieri seara, femeia a publicat pe reţelele de socializare 2 înregistrări audio în care, potrivit ei, se aud mai multe replici între dădacă şi copii.

În postare, femeia se adresează poliţiei şi autorităţilor pentru a lua măsuri.

Iată mesajul postat pe pagina de facebook:

"Sunt mamica şi ca oricare părinte îmi cunosc perfect copilul şi il simt mai bine ca oricine. Copilul meu a început sa frecventeze Gradinita nr 185 din sectorul Buiucani grupa ,,Soarele” şi cu asta se începe coşmarul nostru... prima săptămâna mai exact primele 3-4 zile copilu meu mergea cu cea mai mare dorinţa şi plăcere la Gradinita, pentruca asta am învăţat-o ca acolo e bine ! Ca la gradinita sunt mulţi copii şi acolo va Jucaţi şi faceţi multe activităţi interesante . Ei bine... in ciuda aşteptărilor mele şi a fetiţei mele m-am “TREZIT “ca îmi duceam zilnic copilul într-un loc unde copii sunt numiţi, jigniţi, speriaţi si chiar loviti , si asta se petrece in zilele noastre ... copilul meu a început sa tremure sa aibă frică când aude de gradinita. Intrebarea mea este urmatoarea UNDE ESTE SIGURANTA COPILULUI MEU ???? De ce in aşa loc unde merg sute de copii nu se fac controale ? IN GRIJA CUI STA COPILUL MEU???? .. Din pacate asemenea abateri se intimpla tot mai des. Sunt foarte intelegatoare cind autoritatile spun ca au lipsa de cadre didactice si personal auxiliar, insa aceasta nu permite nimanui sa terorizeze in asa mod copii la o virsta atit de frageda, pentru ca anume de aici incepe o integrare in societate a fiecarei persoane. Iar in asa mod, unde ajungem??? Gradinita 185, str. Alba-Iulia 202/3, Buiucani Chisinau, grupa „Soarele”. Virsta copiilor 3 ani. Comportamentul fata de copii a dàdacei ( abuz atit fizic cit si verbal zilnic)."