(Video) A apărut primul trailer al celui de-al nouălea film din seria Star Wars

(Video) A apărut primul trailer al celui de-al nouălea film din seria Star Wars

Actualitate

A fost lansat primul trailer al celui de-al nouălea film din seria Star Wars. Pelicula este intitulată „Ascensiunea lui Skywalker”. Dezvăluirea a avut loc cu prilejul unui mare eveniment dedicat legendarei serii, care a avut loc la Chicago, scrie digi24.ro.

Trailerul o are în prim plan pe Rey, tânăra orfană care şi-a făcut debutul în universul Star Wars în Episodul 7 şi care, în Episodul 8 a devenit învăţăcelul lui Luke Skywalker, care îi lasă şi sabia lui laser. Toate aceste detalii, alături de titlul filmului, Ascensiunea lui Skywalker (The Rise of Skywalker), au reaprins speculaţia că Rey face parte din această familie. În clip o mai vedem şi pe Carrie Fisher, care apare pentru ultima dată în rolul Prinţesei Leia.

Trailerul, care are deja 13,5 milioane de vizualizări pe YouTube în nici 24 de ore de la lansare, se încheie cu râsul diabolic al Împăratului Palpatine, antagonistul primelor şase filme Star Wars, care revine pentru ulimul episod al poveştii, deşi toată lumea în credea mort.