(Video) O femeie fără adăpost a cucerit internetul cu vocea sa

(Video) O femeie fără adăpost a cucerit internetul cu vocea sa

Actualitate

Un videoclip cu o femeie care cântă o arie a compozitorului italian Giacomo Puccini pe o platformă de metrou din Los Angeles a făcut senzație pe rețelele de socializare, adunând sute de mii de vizualizări în întreaga lume, scrie CNN.

Videoclipul, despre care se știe că a fost filmat de un polițist aflat la datorie, a surprins femeia în timp ce interpreta magistral aria lui Giacomo Pucini „O mio babbino caro”, în timp ce căra un cărucior încărcat cu lucruri și pungi.

Poliția din Los Angeles au publicat videoclipul pe Twitter, în speranța că cineva o va recunoaște pe cântăreață, iar incercarea lor a avut succes, pentru că unii utilizatori au recunoscut-o pe femeie, iar mai târziu ea a apărut într-un interviu acordat NBC Los Angeles.

„4 milioane de oameni numesc orașul Los Angeles casa lor. 4 milioane de voci... uneori trebuie doar să te oprești și să asculți una din ele, ca să auzi ceva frumos”, scrie un polițist din L.A. în textul care însoțește videoclipul.

 
 

Femeia fără adăpost s-a dovedit a fi o profesoară de muzică venită în Statele Unite din Rusia acum 24 de ani. O vreme, ea a predat lecții de vioară și pian pentru a se întreține, dar apoi s-a îmbolnăvit și a rămas pe străzi în 2016, după ce nu a mai putut să-și plătească facturile medicale.

„Dorm unde apuc”, a declarat Emily Zamurka pentru NBC în interviu și a adăugat că obișnuiește să cânte în metrou „pentru că răsună atât de bine”.

O acțiune de strângere de fonduri a fost lansată acum pentru o ajuta.

Sursa: unimedia.info