(Video) WC-ul public de la „Valea Morilor”, încuiat după inaugurare

(Video) WC-ul public de la „Valea Morilor”, încuiat după inaugurare

Actualitate

Deși, zilnic, aici își petrec timpul zeci de familii împreună cu micuții lor, toaleta publică din parcul ”Valea Morilor” nu funcționează. 

”Doi ani în urmă, la inaugurare Rotondei renovate, a fost prezentat publicului și un WC nou, care trebuia să servească miilor de oameni care vizitează zilnic parcul "Valea Morilor'. WC a fost prezentat cu mare tam-tam, ca unul modern, și construit după toate standardele, chiar având bloc sanitar special pentru persoanele cu dizabilități. Totul bine și frumos, cu multă presă și laude pentru sine din partea autorităților”, scrie Irina Revin pe pagina sa de Facebook.

”De 2 ani de zile. după inaugurare și prezentare, acest WC ESTE ÎNCUIAT. Nu a fost disponibil pentru oameni nici măcar o zi!!! Faptul care impune părinții să-și ducă copiii sa-și facă cerințele firești într-un păduriș exact peste drum de acest WC.

#AloMoldova, unde este cheia de la mentalitatea nostră, care ne va scoate din rahatul în care trăim?! 
- Cum să construiești un WC din banii fondurilor Europene și să-l ții încuiat?! 
- Cum sa nu-ți fie pasă de mii de oameni, care vizitează acest parc și nu au acces la WC și să-i impui la antisanitarie și condiții din evul mediu?! 
- Cum să construiești rampă la Catedrala spre o ușă mereu închisa?! 
- Cum la aeroport să încui WC pe persoanele cu dizabilități cu cheia?! 
- Cum să îngrădești cu un lanț metalic rampa de acces la Ministerul Agriculturii, deoarece "Pe ea merg oamenii sănătoși și murdăresc covorul" ?!

CUM să găsim cheia de la mentalitatea noastră de sclavi?!

Sigur, e mai ușor să dăm vina pe Politicieni, pe Mâna Moscovei, pe SUA, pe oricine.. numai nu pe noi. NOI care încuiam CW la cheie. NOI, care doi ani de zile, NU AM ÎNDRĂZNIT SĂ CEREM CA ACEST WC SĂ FIE DESCHIS!

#AloMoldova, caută-ți Cheia de la creier.. că fără ea nu avem nici o șansă!!!”

Irina Revin roagă ca acest mesaj și video să fie considerate ca un avertisment oficial către Primaria Municipiului Chisinau și Pretura Sectorului Centru.

”Dacă nu veți deschide această WC public pentru utilizare în termen de 2 săptămâni, atunci personal vă voi da în judecată și vă garantez o publicitate extrem de largă pentru acest caz. Și înainte de alegerile locale și după ele”, a mai adăugat Irina.