Am cea mai rea mama din lume: ea m-a făcut să fiu puternică și nu mi-a permis niciodată să renunț

Am cea mai rea mama din lume: ea m-a făcut să fiu puternică și nu mi-a permis niciodată să renunț

Familie

Am cea mai rea mama din lume, dar, daca nu ar fi fost ea, nu stiu ce s-ar fi intamplat cu mine.

Ea este mama mea, mai mult decat dulce este puternica. Am cea mai rea mama din lume. Ea m-a invatat ca viata este grea si nu mi-a dat niciodata permisiunea sa ma las pagubasa.

E rea pentru ca m-a invatat sa lupt. Nu mi-a stat in cale niciodata si nici nu a intervenit cand aveam nevoie de ajutor. M-a lasat pur si simplu sa ma descurc singura si abia cand am reusit mi-a vorbit despre asta.

Este cea mai rea mama din lume, pentru ca atunci cand m-a vazut la pamant m-a lasat sa ma ridic singura. Doar am auzit: "Pregateste-te sa lupti".

Este rea pentru ca am plans foarte mult atunci cand nu mi-a cumparat papusa dorita. Este rea pentru ca mi-a spus ca viata nu e roz si ca multe zile pot fi tulburi. Ea este mama mea, care cu atata rau m-a invatat cel mai frumos lucru in viata: sa traiesc, sa lupt si sa simt cu fiecare celula si gand ce inseamna viata.

Este o mama rea pentru ca, desi eram un copil, m-a responsabilizat si m-a pus sa imi spal singura hainele la doar 11 ani si mi-a spus ca trebuie sa mananc singura, fara sa fiu servita. Mama mea m-a facut puternica, pentru ca m-a invatat sa aflu ca viata doare, ca lacrimile usureaza sufletul, insa nu te poti pierde in valtorile vietii.

Mama este cea mai rea din lume pentru ca m-a vazut urland de durere si nu a pus mana ei calda sa ma vindece, pentru ca m-a invatat sa o fac singura. M-a invatat ca pot, pentru ca m-a invatat ca fiecare lupta trebuie sa fie o victorie a mea. Pentru fiecare lupta castigata m-a aplaudat si ochii i-au strigat de fericire ca am reusit.

Mama mea e atat de rea incat mi-a permis sa ma descopar.

Si da, au existat multe dati in care simteam ca cedez si ca testele pe care trebuia sa le trec sunt complicate. Dar, in spatele intregului sau rau, era iubire pura. De fiecare data cand am cazut m-a lasat sa imi odihnesc capul pe picioarele ei, mi-a mangaiat parul si, pentru ca este o femeie puternica, stiam ca vor trece peste orice obstacol cand imi zicea "totul va fi bine".

Si da, au existat de multe ori cand nu puteam face mai mult, am simtit ca testele din aceasta zi sunt complicate. Dar, in spatele intregului sau rau, era iubire pura. De fiecare data cand a cazut, mi-am lasat capul sa se odihneasca pe picioarele ei, mi-a mangaiat parul si pentru ca este o femeie atat de puternica, stiam ca atunci cand am auzit din gura "totul va fi bine", ar fi asa.

Pentru ca da, mama mea este tare, dar de o inima nobila si este curajoasa, pentru ca face tot ce este pentru copii ei. Pana cand ne-am reprimat de atatea ori si nu ne rezolvam problemele, astfel incat intr-o zi sa putem continua, cu toate invataturile ei. 

Sursa: www.copilul.ro