Crezi că te înșală? Iată 7 semne care îl dau de gol

Crezi că te înșală? Iată 7 semne care îl dau de gol

Familie

Daca simti ca, de la o vreme, iubitul tau se comporta ciudat, ar trebui sa cauti cateva indicii pentru a afla daca te insala sau nu. Iata 7 semne care ii dau de gol pe barbati atunci cand insala.

1. Cadouri neasteptate

Incepe brusc iubitul sa-ti ofere cadouri? Bineinteles ca un barbat care ii face cadouri iubitei nu inseamna neaparat ca este un trisor, insa daca jumatatea ta nu a fost genul acesta pana acum, s-ar putea s-o faca tocmai din faptul ca se simte vinovat ca iti pune coarne.

Urmareste-i cu atentie reactiile atunci cand il intrebi despre darul oferit. Barbatul care are o aventura de obicei intra in defensiva sau se enerveaza atunci cand il intrebi motivul pentru care a dorit sa-ti ofere ceva.

2. Schimbari in dormitor

Fii atenta la comportamentul lui in dormitor. Daca te insala ar putea fi mai interesat de sex sau, dimpotriva, nivelul libidoului sau scade. Barbatii care au o aventura extraconjugala se confrunta, de multe ori, cu probleme legate de intimitate. Spre exemplu, daca faceti sex in continuare atunci evita sa te sarute sau sa faca orice altceva ce implica prea multa intimitate. Chiar si conversatiile de acest gen sunt evitate pentru a-si putea proteja secretele.

 

3. Are mai multa grija de aspectul sau fizic

Este un lucru obisnuit ca cineva care calca stramb sa fie mai atent la modul in care arata. Daca asta este neobisnuit la el atunci trebuie sa fii foarte atenta. Se barbiereste mai des, foloseste o colognie noua sau se imbraca mai bine? Daca nu exista niciun motiv bine intemeiat pentru ca el sa procedeze astfel, ca de exemplu sa aiba o slujba noua, atunci suspiciunile tale pot fi indreptatite. De obicei, un astfel de comportamnet este cel al celor care au o aventura.

4. Este mereu vag

Un trisor evita sa dea detalii despre timp si spatiu. Adesea, se pierde in minciuni si incepe sa se contrazica. Iar daca il prinzi cu minciuna, ar putea incepe sa te acuze ca esti nebuna, paranoica sau geloasa. Un astfel de barbat ar putea incerca sa schimbe subiectul de la comportamentul sau la tine.

5. Dispare inexplicabil in anumite perioade

Incepe iubitul tau sa intarzie mereu? Daca il suni sau ii trimiti un sms, iar el nu raspunde sustine ca a ramas fara baterie sau ca n-a avut semnal? Un trisor abil poate lipsi o ora sau doua fara ca sa fie observata disparitia sa. Din senin a inceput sa petreaca mai multe ore la birou? In vreme ce asta nu este chiar o dovada ca te insala, fii atenta daca asta se petrece din ce in ce mai des in ultima vreme.

6. Devine certaret

Un barbat implicat intr-o poveste de amor ascunsa este tot mai nemultumit. Te critica din ce in ce mai des? Cel care calca stramb are mereu motiv sa se contrazica pentru ca astfel simte ca se pune la adapost. Daca are secrete, este mai usor pentru el sa se ascunda atunci cand atentia ta este mutata in alta parte. Cand incepi sa vorbesti cu el legat de atitudinea sa negativa fata de tine, nu fi surprinsa daca intra in defensiva.

7. Telefonul

Daca inainte nu avea probleme sa isi lase telefonul la intamplare, iar acum il tine la “secret”, ar putea fi un semn de avertizare. In eventualitatea ca reusesti sa intri in agenda telefonului si gasesti salvate numere doar cu initiale, inseamna ca are ceva de ascuns.

Sursa: www.copilul.ro