Top 10 cele mai influente femei din fashion în 2018

Top 10 cele mai influente femei din fashion în 2018

Fashion

Anul se aproprie de final și a venit momentul să ne amintim de femeile care ne-au influențat deciziile în materie de modă. Platforma Lyst a creat un top 10 al celor mai influente femei din fashion în 2018, pe care îl găsești mai jos.

#10 Ariana Grande

De la pulovere oversized la rochii de seară dramatice, Ariana Grande continui să își inspire fanii cu alegerile vestimentare pe care le face.

#9 Rihanna

Una dintre cele mai îndrăznețe vedete de pe această listă, Rihanna ne uimește întotdeuna cu ținutele sale, mai ales pe covorul roșu.

#8 Blake Lively

Blake Lively este cunoscută ca fiind o femeie foarte stilată, iar anul acesta s-a concentrat pe costume care-i vin ca turnate.

#7 Chiara Ferragni

În luna septembrie a acestui an, Ferragni s-a căsătorit în 3 rochii Dior. Ca rezultate, căutările pentru acest brand au crescut cu 109% în următoarea săptămână.

#6 Serena Williams

Nu trebuie să porți rochii elegante pentru a atrage atenția, iar acest lucru o dovedește cel mai bine Serena Williams. Din ce în ce mai multe persoane caută acum fuste sau rochii negre pentru tenis.

#5 Beyoncé

Beyoncé a fost headliner-ul de anul acesta al festivalului Coachella, iar cântăreața a decis să poarte un hanorac crop Balmain. Ca rezultat, căutările pentru hanoracele acestui brand au crescut cu 58%.

#4 Cardi B

Cardi B este admirată în special de către publicul mai tânăr, care îi admiră ținutele îndrăznețe, pe care cu greu nu le observi.

#3 Meghan Markle

Ducesa de Suxxes se află în atenția publicului încă de când relația dintre ea și Prințul Harry a devenit publică. De obicei, atunci când aceasta poartă o piesă a unui designer, căutările pentru acel brand cresc cu aproximativ 200%.

#2 Kim Kardashian

Vedeta în vârstă de 38 de ani este cunoscută pentru faptul că „e faimoasă doar pentru că e faimoasă”. Fanii săi din întreaga lume se simt inspirați de alegerile sale vestimentare.

#1 Kylie Jenner

Chiar dacă are doar 21 de ani, Jenner a ajuns pe primul loc din acest top. Poate că stilul său nu atrage și persoanele de peste 25 de ani, însă cifrele nu mint: de fiecare dată când Kylie poartă o anumită ținută, căutările pentru piese vestimentare asemănătoare cresc imediat.

*articol preluat din Harper’s Bazaar UK (autor: Ella Alexander)

 
Sursa: www.cosmopolitan.ro