Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc o fetiță, iar la anul se vor muta împreună

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc o fetiță, iar la anul se vor muta împreună

Gossip

Cleopatra Stratan are planuri mari în legătură cu întemeierea unei familii cu iubitul ei Edward Sanda.

Într-un live recent de pe contul de Instagram al Cleopatrei, cuplul a vorbit despre primul lor copil.

Deşi are doar 17 ani, fiica lui Pavel Stratan intenţionează să aducă pe lume un copil în 2021. Anunţul cântăreţei vine la puţin timp după confirmarea relaţiei pe care o are cu colegul ei de scenă, Edward Sanda. Cei doi au planuri mari şi au dezvăluit că își doresc să se mute împreună în viitorul apropiat.

Artista a declarat că îşi doreşte foarte mult să aibă o fetiţă, pe care s-o îmbrace exact cum a fost şi ea în videoclipul piesei „Ghiţă”, care a făcut-o cunoscută.

Cei doi sunt despărţiţi de distanţă în prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, dar de abia aşteaptă să se revadă. 

„Noi comunicăm zilnic, dar abia aștept să vii”, i-a spus Cleopatra iubitului ei. „Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în brațele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte”, a adăugat Edward Sanda.

„Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda. Suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, a spus Cleopatra Stratan.

La 3 ani, Cleopatra Stratan devenea cunoscută în aproape toată lumea datorită melodiei „Ghiţă”, care a înregistrat un succes colosal în 2006.