Misterul divorțului dintre fostul rege al Malaeziei și Miss Moscova

Misterul divorțului dintre fostul rege al Malaeziei și Miss Moscova

Gossip

În plin scandal provocat de vestea divorțului, fosta regină a frumuseții din Rusia care s-a căsătorit cu regele Malaeziei a postat online un clip romantic în care perechea dansează. În video, cei doi - de acum foști soți - își adresează reciproc cuvinte pline de dragoste, relatează The Telegraph.

Sultanul de Kelantan Muhammad V, 49 de ani, a divorțat la începutul acestei luni de Oksana Voyevodina, 27 de ani, la câteva săptămâni după ce aceasta a născut copilul lor. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an, însă evenimentul a fost ținut în secret până de curând.

Oksana, încoronată Miss Moscova în 2015, s-a convertit la islam pentru soțul ei și a luat numele de Rihana Oksana Petra.

Dar, fericirea celor doi nu a durat mult, pentru că în țara musulmană a mirelui, trecutul miresei, care a fost, între altele, și model de lenjerie intimă, nu a fost văzut cu ochi buni. Mai mult, țara s-a aflat în pragul unei crize majore atunci când guvernanții și-au dat seama că o regină a frumuseții rusoaică poate fi încoronată regină în Malaezia.

În aceste înprejurări, sultanul a abdicat de la tron la începutul acestui an, o premieră în istoria țării. Muhammad V ar fi trebuit să rămână rege până în 2021, în Malaezia tronul fiind ocupat prin rotație de cele nouă case regale din țară.

Oksana nu pare să accepte divorțul

Se pare că divoțul a fost înaintat de fostul monarh, iar Oksana pare că nu poate accepta decizia. Acum două zile, ea a postat pe contul e Instagram un clip romantic, în care cei doi își afișează atașamentul unul față de celălalt.

„Are grijă de mine și de familia noastră, iar eu o să am grijă de el și vreau să trăiesc alături de el până la sfârșitul vieții mele”, spunea ea clip. Și sultanul exprimă câteva gânduri despre dragoste, înțelegere, devotament și răbdare.

După ce s-a născut fiul lor, Oksana a spus că speră ca acesta să devină într-o zi rege, declarație care i-a supărat pe membrii celorlalte case regale din țară.

Purtătorii de cuvânt ai sultanului nu au vrut să facă niciun comentariu despre divorț.

Sursa: www.digi24.ro