Regina Elisabeta a II-a, așa cum rar o poți vedea. A pozat ca un model profesionist!

Regina Elisabeta a II-a, așa cum rar o poți vedea. A pozat ca un model profesionist!

Gossip

Este una dintre cele mai fotografiate persoane din lume, dar rar o poți vedea. La 93 de ani, Regina Elisabeta a II-a a pozat ca un model profesionist, iar fotografiile cu ea au făcut furori în întreaga lume. 

Regina Elisabeta a II-a este obișnuită să fie mereu în centrul atenției și camerele de fotografiat să fie în permanență îndreptate asupra ei. Dacă până acum am admirat-o având o atitudine foarte serioasă, ei bine, a venit momentul ca regina să încalce protocolul regal și să pozeze așa cum nimeni nu și-ar fi imaginat vreodată!

Să pozeze asemenea unui model profesionist a fost un vis din tinerețe al reginei Elisabeta a II-a, iar acum, acesta a devenit realitate cu ajutorul stilistei Angela Kelly. Suverana și-a dorit să iasă din zona de confort și să fie fotografiată într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru un membru al familiei regale britanice, lucru care, în cele din urmă, s-a întâmplat.

O fotografie în care regina Elisabeta a II-a apare pe covorul roșu, purtând o rochie albă și stând cu mâinile în buzunare a făcut înconjurul lumii. Se pare că ședința foto pentru Hello! magazine a fost o reală plăcere pentru regină, având în vedere zâmbetul larg de pe fața ei.

Gleefully casual: The Queen posing with hands in pockets

“Majestatea Sa s-a poziționat în fața camerelor și a încercat diferite ipostaze, ținându-și mâinile în interiorul și în afara buzunarelor, poziționându-le pe șolduri, imitând postura unui model profesionist.”, a dezvăluit Angela Kelly, potrivit mirror.co.uk. 

Cu siguranță imaginea în care regina a adoptat o ținută casual și o atitudine foarte relaxată va intra în istorie, iar cei care au văzut deja fotografia au fost plăcut surprinși de modul în care s-a lăsat fotografiată suverana.

Sursa: www.avantaje.ro