Semnele vieții anterioare: Horoscop karmic pentru fiecare zodie

Semnele vieții anterioare: Horoscop karmic pentru fiecare zodie

Gossip
 

Karma este pricipiul care afirma ca orice actiune facuta intr-o anume etapa a existentei unui om are categoric urmari si efecte pe care suflteul trebuie sa le suporte sau pentru care trebuie sa le plateasca in viata actuala sau intr-o alta existenta. Atunci cand omul isi indeplineste misiunea karmica, spiritul sau este liber, ciclul de reincarnari se opreste iar sufletul ajunge in cele din urma in Paradis.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Berbec

Intr-o alta viata, cel nascut acum in Berbec a pus mult accent pe dezvoltarea personala. In toate incarnarile sale, Berbecul este un temerar care adeseori s-a vazut nevoit sa lupte pentru viata sa.

Misiunea sa in aceasta incarnare este sa invete sa-si controleze pornirile si instinctele carnii si sa fie mai inclinat catre viata spirituala. Are foarte multa energie pe care trebuie sa invete cum sa o canalizeze. In caz contrar, poate deveni un om agresiv.

Tine foarte mult la individualitatea sa pentru ca in vietile anterioare a fost constrans sa traiasca dupa regulile impuse de altii. Din celelalte existenta aduce cu el ura, ranchiuna si resentimente pe care acum nu le poate intelege exact dar comportamentul sau este influentat de acest lucru.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Taur

Intr-o alta viata, Taurul a pus accent pe valorile materiale ale vietii si s-a inconjurat de confort. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu se simtea stapan in totalitate pe destinul sau si simtea nevoia de posesiuni concrete in viata sa.

Uneori, poate fi zgarcit sau chiar avar dar aceasta nu este o trsatura definitorie pentru Taur. In aceasta viata trebuie sa invete sa se deschida mai mult catre oameni si sa nu-si mai caute siguranta si echilibrul in valorile materiale.

Se va elibera de aceste constrangeri si prejudecati dar numai in urma unei experiente emotionale traumatizante. De cele mai multe ori, se incapataneaza si isi pastreaza spiritul posesiv si in aceasta viata.

Afla ce ai adus cu tine din fiecare etapa a existentiei tale, potrivit specialistilor astrologi de la cereschoroscop.com

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Gemeni

In alta viata, nativul in Gemeni a adunat un mare bagaj de informatie si cunostinte pe care simte nevoia sa le exteriorizeze in aceasta viata.

De aici porneste abilitatea sa nativa catre comunicare si relationare usoara cu oamenii. Dezavantajul este ca de-a lungul vietii a invatat dezorganizat si a pus accent mai mult pe cantitatea informatiilor decat pe calitatea lor.

Din aceasta cauza nu a reusit sa isi puna prea multe idei in practica. In aceasta viata trebuie sa invete sa isi faca ordine in ganduri si sa-si valorifice aptitudinile de comunicare. Trebuie sa puna accent pe dezvoltarea vocabularului si sa progreseze permanent. Are un mesaj important de transmis lumii si se poate achita de datoria karmica doar in anii de tinerete. In caz contrar, va purta aceasta datorie si in viata viitoare.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Rac

Karma Racului este de natura emotionala. Intr-o viata anterioara, acesta a suferit o trauma profunda, cel mai probabil disparitia unei persoane importante din familie. Urmarile acestei morti au fost de rasunet.

Desi nativul in Rac a cunoscut iubirea in alta viata, nu a reusit sa o canalizeze si sa-si intemeieze un camin. Din aceasta cauza, in aceasta viata, familia este una dintre valorile supreme in viata Racului.

Trebuie sa lupte din greu pentru a se simti in siguranta si pentru a-si construi un mediu stabil. Are de invatat cum sa ofere iubire si afectiune dar mai ales trebuie sa invete cum sa se lase iubit, fara teama. Va obtine mai usor toate acestea daca se apropie de persoane nascute in semne fixe din zodiac.

Acestea sunt Taur, Leu, Scorpion si Varsator. Pentru a-si implini misiunea karmica, Racul trebuie sa progreseze permanent si sa accepte invataturile date de semnele mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti)

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Leu

Cel nascut in Leu are probabil cel mai incarcat bagaj karmic, alaturi de Scorpion. In orice treapta a existentei sale, Leul este o fiinta demna dar extrem de orgolioasa. Cel mai probabil a ocupat functii inalte in vietile anterioare si a fost admirat de toata societatea in care a trait.

Ii placea sa fie in centrul atentiei, laudat si adulat. A iubit indelung puterea si s-a bucurat de multa glorie care l-a cucerit si cu timpul, l-a transformat in tiran. Ii poate fi foarte greu sa-si implineasca misiunea karmica pentru ca repeta des greselile din trecut.

Trebuie sa renunte la spiritul sau posesiv si materialist si sa cultive in schimb iubirea si armonia. De asemenea este necesar ca Leul sa isi stapaneasca pornirile autoritare si dictatoriale.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Fecioara

In vietile anterioare, Fecioara a dus o viata de huzur si superficialitate. Din acest motiv, acum trebuie sa compenseze printr-un simt acut al datoriei morale.

Daca inainte a trait purtat de val, acum este momentul sa isi organizeze viata, trasatura definitorie pentru o Fecioara. Prin urmare, destinul nu i-a ales intamplator aceasta zodie. Va reusi sa se ridice pe o treapta sociala inalta insa doar prin munca si prin eforturi sustinute.

Simte nevoia sa lase ceva concret in urma sa, prin urmare viata sa va fi extrem de productiva. Totusi va munci mult si pentru folosul altora, simtind uneori ca ceilalti profita de pe urma sa.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Balanta

Cel nascut in Balanta a suferit numeroase dezamagiri in dragoste in existentele anterioare. Prin urmare, in aceasta viata aduce cu sine o teama reziduala si se fereste ca sa nu fie ranit din dragoste. Se va indragosti profund la un moment dat si daca nu reuseste sa-si pastreze partenerul, va duce povara pierderii lui toata viata.

Din aceasta cauza, va amesteca mereu trecutul cu prezentul. Trebuie sa isi depaseasca resentimentele si sa lase in urma deceptiile. Aceasta este singura modalitate prin care isi poate implini destinul. Trebuie sa capete mai multa incredere in fortele proprii si sa le dea voie celorlalti sa se apropie de el, sa il cunoasca si sa il iubeasca.

In aceasta viata, are datoria de a se dedica partenerului de viata si sa accepte faptul ca iubirea se plateste uneori cu lacrimi. Ca sa isi gaseasca sufletul pereche, trebuie sa scape de atitudinea pasiva si sa nu mai astepte ca jumatatea lui sa pice din cer. Mai mult de atat, unul dintre pasii implinirii karmei este asumarea faptului ca este posibil sa nu isi gaseasca sufletul pereche in aceasta etapa a existentei.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Scorpion

In viata anterioara, Scorpionul a dus o existenta dura. Are inclinatii belicoase si din aceasta cauza a reusit sa-si atraga multi dusmani insa va avea de platit pentru asta. A fost agresiv si extrem de autoritar.

Nu s-a sfiit sa faca uz de forta sa fizica sau erotica si chiar de puterea politica pentru a-si atinge scopurile. In aceasta viata are un aer razbunator pentru ca in subconstient a pastrat toate resentimentele fata de oamenii care i-au gresit. Prin urmare, nu iarta si nu uita niciodata.

Are o capacitate de adaptare extraordinara si nu il sperie greutatile vietii insa nu invata niciodata din trecut, in ciuda capacitatilor sale intelectuale. In aceasta viata trebuie sa fie onest, muncitor si drept. Ca sa isi ispaseasca pacatele, se va dedica mai mult celorlalti cu conditia sa isi tina sub control setea de putere.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Sagetator

In alta existenta, Sagetatorul nu si-a luat destinul in serios si prin urmare, nu a reusit sa castige credibilitate in fata oamenilor. Acestia l-au considerat usuratic si deloc de incredere. Nu a avut nicio jena sa faca apel la minciuna si dualitate pentru a-si atinge scopurile. In aceasta viata, el trebuie sa compenseze acest neajuns.

Ca sa isi implineasca menirea, are de dovedit ca poate fi sincer, loial, de incredere si ca oamenii se pot baza pe el. Nu si-a extins prea mult orizonturile cunoasterii si nici nu a pus mare pret pe valorile intelectuale. Din acest motiv s-a nascut acum sub semnul Sagetatorului, zodie care are mari inclinatii catre filosofie si cunoastere.

Acum s-a reincarnat cu o karma a elevarii spirituale tocmai pentru ca in alta existenta a luat in ras aceasta calitate. Trebuie sa invete sa-si exprime ideile si sa comunice mai mult cu oamenii. Mai mult de atat, ca sa ajunga mai usor la implinire spirituala, isi poate dedica viata profesoratului.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Capricorn

Intr-o alta existenta, cel nascut acum in Capricorn nu si-a asumat riscrui prea mari si nici nu s-a facut remarcat prin ceva special. A trait dependent de altii, ascuns si multumit cu putin. A preferat caldura si siguranta caminului in locul unei vieti active in spatiul public. A exista o persoana in fiecare viata a sa care l-a protejat si a avut grija sa nu-i lipseasca nimic.

Acum, datoria sa este sa se faca remarcat si va reusi acest lucru prin munca si daruire. Viata sa nu va fi usoara si se va zbate in permanenta pentru a reusi. Este o fiinta practica prin excelenta si va judeca totul obiectiv. Pentru el, profesia va fi cel putin la fel de importanta ca familia.

Pentru a razbi in cariera, va adopta o masca de om rigid si dur. In sinea sa este plin de afectiune si compasiune insa nu va lasa sentimentele sa-i intunece judecata. In aceasta viata va invata sa lupte pe cont propriu si isi va infrana orice pornire reziduala din viata anterioara. Are o vointa de fier si este stapanul destinului sau.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Varsator

Cel nascut in aceasta viata sub semnul Varsatorului are o karma puternica, practica. El trebuie sa invete sa faca trecerea de la ideal la concret. In existenta anterioara a fost un idealist, un visator si chiar un luptator in numele unor scopuri inalte si nobile.

Nu s-a dedicat niciodata propriei persoane si nici macar in viata de familie nu a fost dedicat 100%. Preocuparile sale s-au indreptat mai degraba catre binele colectiv si si-a canalizat toata energie pentru comunitatea in care a trait.

Cu siguranta a fost un conducator drept si bun. In aceasta viata, trebuie sa fie orientat mai mult catre viata de familie si sa-si valorifice calitatile sale de baza: intuitia si inspiratia. Are orizonturi extinse si trebuie sa gaseasca echilibrul intre viata personala si cea publica.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Pesti

Nativul in Pesti are o karma sumbra, incarcata de suferinta. Intr-o alta viata, a preferat sa fuga de probleme si responsabilitati in loc sa le infrunte. Din aceasta cauza, a ramas cu o sensibilitate aparte si ii este foarte greu sa razbata de unul singur.

In aceasta viata are misiunea sa devina independent in fapte si gandire. In alte existente, personalitatea s aa fost macinata usor de pasivitate si indolenta in asemenea masura incat nu ii mai pasa ce se intampla cu propria persoana.

In aceasta viata, nativul in Peste este o prezenta discreta dar speciala. Are o structura sufleteasca aparte, marcata de ratiune si sensibilitate. Nu poate ramane pasiv insa de cele mai multe ori, isi interiorizaeza pornirile fara voia sa. Desi in aparenta este calm si linistit, sufletul sau clocoteste.

Sursa: cereschoroscop.com