(Video) Un cuplu, surprins în timp ce întreținea relații sexuale în timpul unei conferințe online a Consiliului Municipal

(Video) Un cuplu, surprins în timp ce întreținea relații sexuale în timpul unei conferințe online a Consiliului Municipal

Gossip

Un cuplu din Rio de Janeiro a devenit celebru, după ce a fost surprins în timp ce întreținea relații sexuale chiar în timpul unei conferințe cu membrii Consiliului Municipal. Bărbatul ar fi uitat să închidă camera de filmat și să iasă din întâlnirea online, transmite DailyMail.

Întâlnirea a fost prezidată de membrul Partidului Socialism și Libertate, Leonel Brizola, care în ciuda scenelor indecente, a continuat discuția. 

Ceilalți consilieri din ședință au observat și ei imaginile, dar au decis să le ignore și să continue să dezbată problema în discuție.

Potrivit presei locale, întâlnirea a avut ca temă principală modul în care se poate garanta hrana pentru studenți în timpul pandemiei. În timpul unei declarații, membrul partidului a susținut că episodul a fost o “indiscreție involuntară” și și-a exprimat regretul că motivul real al conferinței nu a fost evidențiat de presă.

“De îndată ce am observat ce se întâmplă, am rugat imediat persoanele care controlează transmisiile audio și video ale participanților să o scoată din conferință”, a spus Brizola.

Nu se cunoaște, deocamdată, dacă persoana a fost sancționată în vreun fel pentru acest incident.