O seară în parc – eveniment ce a adunat peste 6500 de oameni în Teatrul Verde

O seară în parc – eveniment ce a adunat peste 6500 de oameni în Teatrul Verde

Timp liber

În acestă vară, la 1 iulie, compania iTicket a venit cu un proiect grandios, un concert de muzică clasică așa cum nu ați mai văzut sau trăit – O seară în parc.
Concertul a avut loc  în mijlocul naturii, la Teatrul de Vară, fiind cel mai mare Teatru din aer liber din Europa.

La acest eveniment, au venit oameni frumoși, care s-au bucurat de timpul cald de vară și au valsat pe ritmurile muzicii clasice.

Pe scena a urcat Orchestra extinsă și corul  Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” în frunte cu dirijorul Dumitru Cârciumaru care a vrăjit publicul larg cu creații cunoscute, inclusiv cu cele a marelui compozitor Eugen Doga.

 

Programul a fost unul fascinant, care a făcut pe fiecare în parte să vibreze sub interpretarea artistică a fiecărui interpret: Constantin Moscovici, Vitalie Advahov, Brio Sonores, iar invitat special, venit tocmai de la Londra, a fost Ionel Manciu, cel care ne-a încîntat sufletele cu vioara sa.

 

Prezența care a strălucit pe scenă este incomparabila soprană Valentina Naforniță, solista Operei de Stat din Viena, fiind  unica interpretă feminină care a evoluat în cadrul concertului. Tot ea, a avut duete cu fiecare din interpreți, iar reacția publicului a fost pe măsură: aplauze din picioare,  lacrimi și extaz.

  

După concert, publicul ne-a mărturisit  că își dorește ca astfel de evenimente să devină o tradiție în fiecare an.


Reamintim, că o parte din încasări au fost donate pentru renovarea Teatrului Verde.