Seriale noi, sezonul 2018-2019

Seriale noi, sezonul 2018-2019

Timp liber

Ești tristă că vara s-a terminat și vei petrece mai mult timp în casă în lunile următoare? Noi îți garantăm că nu te vei plictisi, pentru că apar în această perioadă atât de multe seriale noi care merită vizionate!

A Million Little Things

 

Se spune că prietenia nu este un lucru mare, ci un milion de lucruri mici; și asta este adevărat pentru un grup de prieteni din Boston, care s-au apropiat sub circumstanțe neașteptate. Unii au succes, alții se luptă în carieră și relații, dar toți se simt blocați în viață. Când unul din ei moare în mod neașteptat, ceilalți înțeleg că trebuie să își trăiască cu adevărat viața.

The Fix

Maya Travis este o avocată din L.A. care suferă o înfrângere devastatoare când judecă un actor pentru crimă. Ea se mută în Washington pentru a duce o viață liniștită, dar 8 ani mai târziu același actor este suspectat pentru o altă crimă. Ea este ademenită să se întoarcă la vechiu birou, pentru a lupta încă o dată în numele justiției.

The Kids Are All Right

Acțiunea acestei comedii are loc în anii ’70 și urmărește o familie irlandeză-catolică care trece prin schimbări mici și mari în timpul unuia dintre cele mai turbulente decenii ale Americii.

FBI

FBI este o dramă interesantă despre funcționarea internă a biroului FBI din New York, despre competențele, intelectul și tehnologia pe care agenția le folosește pentru a menține țara în siguranță.

God Friended Me

Acest serial plin de umor explorează întrebări despre credință, existență și știință. În rolul principal găsim un ateu a cărui viață este transformată atunci când devine prieten cu Dumnezeu pe o rețea social media.

The Passage

The Passage este un thriller despre o instituție medicală secretă guvernamentală care experimentează un virus periculos care ar putea vindeca orice boală sau poate cauza prăbușirea rasei umane.

Manifest

Când zborul Montego Air 828 a aterizat în siguranță după un zbor turbulent, dar de rutină, echipajul și pasagerii au fost ușurați. Cu toate acestea, în intervalul acelor câteva ore, lumea a îmbătrânit cu cinci ani, iar prietenii, familiile și colegii lor, după ce și-au plâns pierderea, au renunțat la speranță și și-au continuat viața.

Charmed

După moartea tragică a mamei lor, trei surori sunt uimite să descopere că sunt vrăjitoare. Acest trio puternic trebuie să lupte împreună împotriva problemelor de zi cu zi și a celor supranaturale pe care trebuie să le facă față toate vrăjitoarele moderne.

 
 

 

Sursa: www.cosmopolitan.ro